Telefon: 0769980130 (informatii si comenzi telefonice). Termenul de livrare este de 7 zile lucrătoare de la plasarea comenzi. Vezi parerile clientilor nostri.

Piersic cu miez rosu

Piersic cu miez rosu

    Piersicul cu miez rosu este un soi tarziu avand perioada de coacere in la sfarsitul luni august- inceputul luni septembrie.

La fel ca majoritatea pomilor fructiferi, piersicul cu miez rosu apreciaza solurile usoare, bogate, adanci, nu suporta excesul de umiditate, precum si solurile grele si compacte. Este de preferat sa il plantam in zone insorite , ferite de vanturi puternice.

Stoc epuizat
100,00 lei
cu TVA

Descriere

    Piersicul cu miez rosu este un copac cu trunchi inalt care are multe ramuri cu crestere verticala ce ii confera o silueta eleganta si subtire.  Frunzele sunt lungi, de 8 pana la 15 cm pe 3 - 4 cm latime cun un petiol scurt. Infloreste la sfarsitul luni martie - inceputul luni aprilie , inflorescenta fiind de un roz pal. Florile sunt hermafrodite si autofertile.  Fructele sund de marime medie ( 6 cm ) si au culoarea rosu inchis . Miezul alb se isi schimba culoarea odata cu maturarea ajungand la un rosu sangeriu.

    Fructele se pot consuma atat in stare proaspata cat si procesate. Se potrivesc foarte bine cu vinul si carnea de rata. Se regasesc in multe retete, inclusiv gemuri, compouri, produse de patiserie, etc.

Plantele au 2 ani si se livreaza cu radacina nuda si au 1,3 - 1,6 m.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.