Telefon: 0769980130 (informatii si comenzi telefonice). Termenul de livrare este de 7 zile lucrătoare de la plasarea comenzi. Vezi parerile clientilor nostri.

Site-ul sanatatedinplante.ro este administrat in conditii legale de catre:

NUME:  SC MAKY DESIGN ACTIVE8 SRL

C.U.I.: RO 25384004

Nr. Reg.Com.: J 23/825/2009

Sediul: STR STEJARULUI, NR A16, LOC. DARZA COM. CREMEDIA, JUD Dâmbovița

In acest moment producem si comercializam arbori si arbusti precum cei de goji, pawlonia, mosmon, mur fara spini, afin, aronia si casani comestibili. Toti acesti arbori si arbusti ii gasiti pe site la cele mai bune preturi. Nu uitati, va asteptm cu sugestii si propuneri pe pagina de Facebook sanatatedinplante.

Sanatatedinplante.ro comercializeaza plante, arbori si arbusti produse in pepiniere prorpii la standarde europene de igiena si protectie.

Produsele comercializate de noi sunt produse care corespund exigentelor de calitate.

Povestea noastra incepea in iarna anului 2010 cand soţia consuma aceste fructe, aduse din import, în timpul sarcinii, datorită conţinutului mare de vitamine şi antioxidanţi pe care îl conţin. Pot spune că de “vină” a fost primul nostru copil . După aceea, am încercat să achiziţionăm câţiva arbuşti Goji din România, pentru a-i planta în curtea noastră, din dorinţa de a avea fructe proaspete şi netratate cu pesticide. Neexistand pe piaţă aceste plantei am luat o decizie importantă, care avea să ne schimbe viaţa în bine: aceea de a produce plante goji atat pentru noi cat şi pentru alţi doritori.

Pentru o perioada am mers in paralel cu serviciul si cu productia de plante , pana in momentul in care cererea de plante a crescut, fapt ce ne-a determinat sa ne dedicam in totalitate productiei de plante de care ne-am indragostit neconditionat. Daca la inceput activitatea noastra se invartea doar in jurul plantelor de goji , plante despre care a trebuit sa studiem luni de zile pe site-uri Chinezesti , in acel moment fiind singura sursa de inspiratie specializata, dupa doar un an am inceput sa aducem plante noi in pepiniere in vederea inmultiri ulterioare, totul datorandu-se clientilor ce ne treceau pragul si mai tot timpul ne sugerau ca ar fi bine sa avem un sortiment mai larg de plante. Zis si facut , ne-am conformat si am inceput sa cautam arbusti interesanti care sa nu fie cunoscuti pe piata , noi mergand tot timpul pe ideea ca daca vrei sa faci ceva interesant trebuie sa faci ceva ce nu au facut altii , asa am ajuns sa aflam de aronia melanocarpa , poncirus trifoliata , amelanchier lamarcki ,mosmon-mespilus germanica, stevia rebaudiana si altele.

Produci, produci , dar trebuie sa si vinzi si cum cantitatile de plante produse de noi cresteau , nu ereau de ajuns clienti care veneau in urma anunturilor postate pe internet , asa ca venise momentul sa trecem la alt nivel , unul mai profesionist in urma caruia a aparut brandul nostru SANATATE DINPLANTE – PENTRU CA SANATATEA TA CONTEAZA si odata cu el magazinul online www.sanatatedinplante.ro de unde se pot achizitiona plante de calitate produse in pepinierele nostre , plante crescute din pasiune , plante care beneficiaza de toata dragostea noastra neconditionata , plante atent verificate si certificate de Inspectoratul Teritorial Pentru Calitatea Semintelor si Materialului Saditor Dambovita , plante certificate cu care puteti accesa fonduri europene si o data cu plantele va oferim consultanta de specialitate gratuita.

In prezent ,plantele noastre sunt produse din butasi , butasi ce provin din plante mama atent selectionate, plantele pastrandu-si aceleasi caractere ca ale plantei din care provin. Calitatea plantelor ne-a fost confirmata si in urma unui set de analize facut la fructele Goji in cadrul Institutului de Cercetare Alimentara din Bucuresti , analize care au iesit mai bine decat ne asteptam , analize pe care le gasiti in intreiorul siteului .Calitatea materialului saditor produs de noi a mai fost confirmata inca o data , daca mai erea nevoie , de clienti nostri care au infiintat plantatii si sunt multumiti de productiile pe care le au, plantatii pe care le urmarim si noi , ba mai mult facem vizte de lucru in camp , vizite in care facem scurte filmari informative legate de intretinerea plantelor ,filmari ce le gasiti pe youtube.com tastand Marin Constantin si bineinteles planta care va intereseaza , tot in timpul acestor vizite de lucru stabilim calendare de stropire, dam exemple de taieri , cautam solutii ieftine de protectie a plantelor inpotriva rozatoarelor,etc.

 

Program in care ne puteti contacta telefonic:

Luni - Sambata | 09:00 - 19:00

Vodafone:

0732 988343

Cosmote:

0761 723 106

e-mail: gojifructe@yahoo.com

e-mail administrator site: contact@marinelpadurice.ro

Product added to wishlist
Product added to compare.