Telefon: 0769980130 (informatii si comenzi telefonice). Termenul de livrare este de 7 zile lucrătoare de la plasarea comenzi. Vezi parerile clientilor nostri.

Smochin rosu la ghiveci  0.9  - 1.2 m

Smochin rosu la ghiveci 0.9 - 1.2 m

Ficus Carica – Smochinul

Pom fructifer ce poate atinge înălţimi între 7 şi 10m, dar la fel de bine se poate cultiva sub formă de arbust, formă ce înlesneşte culesul şi întreţinerea smochinului. Smochinul preferă zonele călduroase şi bine luminate pentru a duce la maturitate fructele, indicat este să îl plantăm aproape de un perete pentru a l feri de cureţi de aer. 

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii (8)

Rated 4.50 on the scale 1 - 5 based on 8 customer reviews
Achizitie verificata
Achizitie verificata

Foarte mulțumită

A ajuns intact,chiar are și un fruct😊,deocamdată l-am plantat într-un ghiveci ,apoi la primavara o sa îl plantez în gradina,mi e frica sa nu înghețe afara la iarna 😁.o sa revin cu alte comenzi!

A fost acest comentariu util pentru tine? Da Nu
Achizitie verificata

Atenție la ambalare

Singura problemă a fost ca semnul cu săgeată care indica poziția corectă (cu rădăcină în jos) era pus greșit. Drept urmare, smochinul a mers tot drumul cu " capul în jos". Saracul de el. Noroc că era o bucata de stuf care a suportat cu stoicism greutatea rădăcinii cu pământ cu tot. Pomișor a scăpat nevătămat.

A fost acest comentariu util pentru tine? Da Nu
Product added to wishlist
Product added to compare.