Telefon: 0769980130 (informatii si comenzi telefonice). Termenul de livrare este de 7 zile lucrătoare de la plasarea comenzi. Vezi parerile clientilor nostri.

Salvie - Salvia Officinalis

Salvie - Salvia Officinalis

Salvia (Salvia officinalis) este o plantă erbacee cu flori divers colorate, (mici) cultivată ca plantă medicinală sau decorativă, originară din sudul Europei și din regiunile mediteraneene. Este cunoscută și sub denumirile de jale, jaleș, salbie sau șerlai.

8,00 lei
cu TVA

Descriere

Salvia reprezintă o plantă medicinală recomandată ca remediu natural în tratarea și vindecarea hipertensiunii arteriale, afecțiunilor intestinelor și stomacului, ale măduvei spinării, inflamațiilor căilor respiratorii, oboselii fizice și psihice, nervozității, dar și în stimularea menstruației, febră, stres, tonus sexual scăzut, afte, stomatite, ulcerații ale pielii, tuse, bronșită, abcese dentare, celulită.
Salvia este foarte eficientă în tratarea bolilor specifice femeilor: probleme ale organelor pelviene (băi de șezut cu salvie), dar și în bolile specifice bărbaților: probleme de sterilitate și impotență (ceaiul din frunze de salvie sau ceai din flori de salvie mărunțite).
Ceaiul de salvie este recomandat în uz extern, în vindecarea bolilor de gât (amigdalită), abceselor dentare, inflamațiilor cavității bucale. Mirosul neplăcut al gurii poate fi combătut cu gargarisme cu ceai de salvie de patru-cinci ori pe zi sau chiar și mai multe ori pe zi.

Detalii ale produsului

45 Produse

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii (2)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews
Achizitie verificata

Salvie

Micuța, dar bogata în frunze și drăguță. Șanț foarte mulțumită! Va admir pentru tot, ce faceți! Rămân client fidel. Numai atunci, când iubești plantele și le tratezi ca pe ceva viu, poți obține asa rezultate. Sănătate și mult succes!

A fost acest comentariu util pentru tine? Da Nu
Achizitie verificata

planta pentru ceai

aceasta planta se foloseste sub forma de ceaiuri, ceaiuri care au ca scop detoxifierea organismului si mai ales reglare problemelor tractului intestinal ca exemplu in tratarea colului iritabil...dupa o cura de 6 luni cu ceai de salvie, inlocuind apa cu ceai de salvie m-am vindecat...bineinteles alaturi de eliminarea mancarurilor grase,tocate si bauturi acidulate.

A fost acest comentariu util pentru tine? Da Nu
Product added to wishlist
Product added to compare.